15. jan 2015 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 


Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.

Fødevarer & helbred:

   

Fødevarer og miljø påvirker vores efterkommeres gener

15.01.15: Nestlé optrapper sin nu forskning inden for epigenetik, en videnskab, der ser på, hvordan det, vi spiser sammen med andre miljømæssige faktorer påvirker vores, vore børn og endda fremtidige generationers gener.

Læs mere

 

Miljø- og klimahjørnet:

Stigende temperaturer er en bombe under produktionen af hvede

15.01.15: Produktionen af hvede bliver i høj grad påvirket af klimaforandringerne. Ny forskning estimerer, at den globale hvedeproduktion vil falde seks procent for hver grad, temperaturen stiger. Løsningen er blandt andet at udvikle nye og mere varmetolerante sorter, lyder det i seneste nyhedsbrev fra Aarhus Universitet, DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug.

Læs mere

Markedsanalyser, rapporter etc.:

   

Det globale marked for krydderier vil have en værdi på 10 mia. US-dollars i 2019

13.01.15: Markedet for krydderier må forventes at fremvise en lav vækstrate hos virksomhederne i de udviklede økonomier som Europa og Nordamerika i forhold til virksomheder i udviklingslandene. Det skyldes først og fremmest forskellen i, hvor modne de krydderiforbrugende industrisektorer er. Det slår en ny markedsanalyse ”Spice Market by Type, Application & Region” fra analysebureauet RnR Market Research fast.

Læs mere

 
Fra tema Råvarer
Fra tema Færdigvarer
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk
Udgives af GINI·com • Pilegårdsvej 48 • DK-2860 Søborg